Viihdepalvelut Levin seudulla

Eläminen tuntuu joskus kokopäivätyöltä ilman etuja. Silloin on syytä tehdä irtiotto ihan tarkoituksella. Happy Safaris keksii varmasti hauskaa tekemistä työporukalle. Räätälöimme viihdepalvelut yrityksen toiveiden mukaan.

Lumikenkäkävely

Lumikengät ovat miehille, jotka kulkevat omia polkujaan. Suuntaamme niillä Levitunturin tai Kätkätunturin päälle. Tällä reissulla tulee mukavasti hiki ennen saunaa tai aamupesua. Nokipannukahvit ja makkara maistuu luonnon helmassa. On siellä kalaisa Immeljärvikin, jolla voi pilkkiä.

  • Kesto 2–3 h

Olympialaiset

Joukkueet mittelevät taitojaan 7 jännittävässä lajissa: kelkkacross, tandemhiihto, lumikenkäily, suopunginheitto, liukurislalom, hiihtohinaus ja lumenveisto. Rankan kisaurakan jälkeen maistuu 3 ruokalajin lounas. Tutustumme Lapinkylän antimiin sekä erityisesti poronhoitoon.

Ryhmäkoko min. 6 hlö

  • Kesto 6 h

Ammunta

Kenellä on paras sihti ja vakain käsi? Se selvitetään nyt lopullisesti. Osumistarkkuutta voi testata pistoolilla, pumppuhaulikolla, jousella, kirveellä sekä lisäksi lumigolfissa ja suopungin heitossa. Tässä viihtyy nainenkin, sillä tuliaseiden käsittelyyn saa selkeän opetuksen.

Pienimuotoisia kisoja järjestetään porukasta riippuen, jolloin jo mainittujen lajien lisäksi kisaillaan lisäksi lumigolfissa ja suopungin heitossa.

Karting–kisa

RallyKart-kisa ajetaan haastavissa olosuhteissa, jääradalla. Ilmassa on suuren autourheilujuhlan tuntua. Kaikki olennainen koetaan: harjoittelu, ohjaajakokous, karsinta, finaalit ja palkintojenjako.

  • Ryhmäkoko min. 5 hlö

Avantosauna

Jos ei vielä ole kokenut avantouinnin tuomaa energialatausta, me hoidamme asian. Kokemukseen kuuluu vielä Lapin kaste.

Brunssi helikopterilla Ylläkselle tai Olokselle

Tunturimaisemissa tuntee suorastaan pakottavaa tarvetta kohota siiville. Niin me teemmekin. Matkaamme helikopterilla aamubrunssille Ylläkselle tai Olokselle. Perillä odottaa runsas aamiainen samppanjalla höystettynä.

  • Ryhmäkoko max. 5 hlö
  • Kesto 1,5 h