Majoitus ja vuokramökit Levin seudulla

Ole kuin kotonasi, me huolehdimme kaikesta. Tullessanne mökin jääkaapissa odottaa ruokaa ja kylmää juotavaa, takassa räiskyy valkea. Järjestämme myös kuljetuksen toiveidesi mukaisesti. Levin alueella on paljon hotelleja ja erilaisia vuokramökkejä. Etsimme sopivan.

Kuksatie 33

135m2, 3mh + parvi, 2 wc:tä, skibussi 200m, hiihtolatu 200m, kelkkareitti 0,5km.

Kätkänpolku 4

400m2, 9 makuuhuonetta, joissa jokaisessa oma wc ja suihku. Iso yhteinen tila, 14 hengen ruokailupöytä. Sopii hyvin kokousporukoille. Suuri poreamme. Matkaa Levin keskustaan 800m. Hiihtolatu 100m. Suksihuoltohuone.

Golfpuisto

180 m². Keittiö, olohuone, 4 makuuhuonetta, 2 wc, sauna ja pesuhuone. Sijainti golfkentän läheisyydessä. Keskustaan 4 km, Ski Bussi -pysäkille 300 m. Osoite Tolvatie 14 ja 16. Mökkejä on kaksi.

Levintyttö

170 m², 8 hlö, Levikeskukseen 2km, rinteeseen 1km, laduille 300 m, Ski Bussi kulkee 200 m päässä. Osoite Kuksatie 29.

Karhunkierros

412 m². Upea, Lapin eksotiikkaa edustava huvila. 2 tilavaa huoneistoa, jotka tarvittaessa voidaan yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. Lukittava autotalli. Huoneistojen pohjakerroksessa on viihtyisät saunaosastot. Kaikissa kerroksissa on kylpyhuone ja erillinen wc. Ski Bussi -pysäkille 1 km, Levikeskus 5 km. Osoite Karhunkierros 1.

Naparakka

55 m². Alakerrassa tupakeittiö, makuuhuone, sauna + pesuhuone, wc. Yläkerrassa parvi, 4 makuutilaa + wc Sijainti Isorakassa, 3 km keskustaan.

Villa Säikkärä

Säikkärän ainutlaatuisen tunnelman voit aistia modernissa, mutta jyhkeässä kelohirrestä rakennetussa päärakennuksessa, jossa on 8 korkeatasoista kahden hengen huonetta. Isossa olohuoneessa on tilaa rentoutua, kuunnella musiikkia huippulaitteilla tai katsella elokuvia. Tila soveltuu erinomaisesti kokousten pitämiseen. Suuri ruokapöytä ja keittiö. Päärakennuksen terassilta voit ihailla auringonlaskua tai keskiyön aurinkoa Raanujärven suuntaan. Piharakennuksessa on 4 korkeatasoista kahden hengen huonetta. Huoneet on täydellisesti varustettu. Perinteinen puusauna ja erillisessä rakennuksessa oleva grilli- ja sikarihuone täydentävät tunnelmaa.

http://www.villasaikkara.fi/eng/

UUTUUS!

Rovaniemen ydinkeskustassa Rovakadulla tyylikkäästi sisustettu kaksio, saunalla, lasitetulla parvekkeella ja lämmityspistokkeella varustetulla autopaikalla. Yhteydenotot 0400 804 820 Anne Springare.

Ota yhteyttä

Kerro, millaisesta majoituksesta olet kiinnostunut. Etsimme sinulle sopivan majapaikan. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai suoraan sivujemme lomakkeella.