Kalastusmatkat Rostojärvelle

Rostojärven kalastusparatiisissa olemme mukavan kaukana sivistyksestä. Siellä voi kuunnella hiljaisuutta, hyviä kalajuttuja sekä ennätyssaaliiden, mm. rautujen, molskahduksia.

Happy Safaris järjestää ikimuistoisia kalastusmatkoja. Rostojärvi sijaitsee huikeissa maisemissa Pohjois-Ruotsissa Norjan rajalla. Siellä ei arkinen punnerrus mieleen muistu!

Tunturikalastus Rostojärvellä

Paketoimme kaiken valmiiksi.

  • Lennot Helsinki – Kittilä – Helsinki, kuljetukset perille autolla ja lentäen
  • 2 h majoituksen mökeissä ja saunan joka ilta
  • Aamiaiset ja illalliset
  • Kalastusluvat
  • Moottoriveneen (2 kpl/päivä)

Pilkkimatkat

Pallastunturilla on hulppeaa viettää pilkkipäivä. Ottipaikalle matkataan moottorikelkalla tai lumikiitäjällä. Rei’ästä nousee taimenia, siikoja, haukia, mateita ja ahvenia. Ahvenet muuten eivät ole mitään sinttejä. Joskus ainoaksi saaliiksi jää raikas tunturi-ilma ja muhkeat maisemat. Mikä ei ole vähän sekään. Välillä rantaudutaan erätulille kotaan. Saalis halstrataan ruuaksi sekä nautitaan nokipannukahvit.

Pilkkimatkan kuvaus

Majavaojalle (24 km) matkataan autolla Leviltä. Majavaojalta Kivijärvelle (11 km) matkataan moottorikelkoilla tai Lumikiitäjällä. Paluu samoin kuin menomatka.

Pilkkiminen tapahtuu päiväsaikaan Kivijärvellä. Osallistujat pilkkivät oppaan johdolla. Pilkinnän lomassa rantaudutaan erätulille kotaan. Saadut kalat käsitellään ja esim. halstrataan ruuaksi sekä nautitaan nokipannukahvit.

Kuljetus

Kivijärvelle voidaan mennä joko moottorikelkoilla tai lumikiitäjällä. Kuljetus järjestetään tilaajan toiveiden mukaan

Kesto

Matkoineen noin 5 tuntia. Noin 2 tuntia pilkkimistä.

Sisältää

Kalastusluvat, oppaan palvelut, kalastusvälineiden käytön(pilkin, uistimia, pilkkijakkaran, jääkaira), kahvit ja kalasaaliin.

Varustus

Osallistujille varataan vaatevarustus.

Ryhmäkoko

Vähintään 3, enintään noin 10 osallistujaa. Kuljetuksesta riippuen voi olla enemmänkin.

Ota yhteyttä

Kysy lisää pilkki- tai kalastusmatkoista. Suunnittelemme ryhmällesi sopivan paketin. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.